Hema | Anti wrinkle day cream

Een aantal weken geleden was ik in de Hema Beauty shop in Haarlem. Daar kocht ik een aantal producten van de Hema waaronder de Anti wrinkle day cream. De afgelopen weken heb ik deze elke dag gebruikt en daar schrijf ik nu mijn ervaringen over.

Hema | anti wrinkle day cream

Hema | anti wrinkle day cream

Dit is de dagcrème van de Hema. De verpakking is heel neutraal en simpel. Daar hou ik van! Op de voorkant van het potje staan een paar ingrediënten, maar daar is ook alles mee gezegd. Verder staat er helemaal niets op, dus wat er precies in zit durf ik je niet te vertellen.

Volle crème

Volle crème

Dat de an

ti wrinkle cream in een potje met deksel zit is opzich wel handig, maar niet heel erg hygiënisch omdat je iedere keer weer met je vingers in het potje gaat. Zo smeer je de bacteriën die op je handen zitten iedere keer weer in het potje. De crème is lekker dik en ruikt fris. Ik hou er persoonlijk van als de gezichtscrème wat voller is. Mijn gezicht gaat altijd erg snel strak staan na bijvoorbeeld het douchen, dus als ik dan lekker kan smeren is dat heerlijk.

Crème

Crème

Na een aantal dagen smeren merk ik dat ik het toch niet een heel erg fijn product vind. Dat komt omdat wanneer ik mijn gezicht insmeer ik het idee heb dat ik het na 5 minuten nog een keer moet insmeren. Mijn gezicht gaat dus weer strak staan en dat gevoel is vreselijk.

De gezichtscrème zou ik dus niet snel nog een keer kopen. Ondanks dat het een goedkope crème is want hij kost tussen de 2 & 3 euro. Dus voor mensen die geen last hebben van een strakke huid na het douchen zou dit een prima crème zijn.