Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Op de bruiloft is de bruid, samen met de bruidegom, het stralende middelpunt van deze bijzondere dag. Om het stralen nog meer te benadrukken is de bruidsmake-up een belangrijk onderdeel. Door de juiste kleuren in de make-up te gebruiken, die tijdens een proefmake-up wordt bepaald, word je de mooiste bruid.

De proefsessie

De proefmake-up vindt doorgaans ongeveer 6 à 8 weken voor de bruiloft plaats. Het kleuradvies van de visagiste wordt afgestemd op de kleur van de bruidsjurk, het pak van de bruidegom en de kleur van het bruidsboeket. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de kleur van je haren, ogen en je huidskleur. De visagiste luistert naar je wensen, want jij als bruid bepaalt uiteindelijk hoe het gaat worden. Belangrijk is dat je jezelf blijft!

Bruidsmake-up op locatie

Over het algemeen wordt een bruid 'natural' opgemaakt waarbij een belangrijk onderdeel de basismake-up is. De huid dient namelijk mooi geëgaliseerd en gematteerd te worden. Dit in verband met de bruidsreportage.

Het is mogelijk dat de visagiste op de trouwdag zelf bij jou op locatie komt om je te voorzien van de bruidsmake-up, maar vaak is het ook mogelijk om naar een salon te komen. Voordat het grote feest 's avonds gaat beginnen kan de visagiste desgewenst naar de feestlocatie komen om de make-up van de bruid bij te werken of een passende avondmake-up aan te brengen.