Laarzentrends najaar en winter

Laarzentrends najaar en winter

De eerste najaarsbuien hebben ons alweer doen bibberen: de herfst is nu echt officieel in het land. We ontkomen er niet langer aan om afscheid te moeten nemen van het heerlijke nazomerzonnetje. Maar, goed nieuws: we mogen ons zomerschoeisel weer een winterse update geven. De trends in laarzenland voorspellen in ieder geval een fashionable najaar en winter.

Goed nieuws voor liefhebbers van een stoere look

De stoere look is het dit najaar hélemaal. Je kunt jezelf helemaal onderdompelen in de studs, zwart leer en metallics. Er wordt een ware ode gebracht aan punk door ongeveer alle modewerken. In alle laarzenvarianten zie je de edgy look terug. Of je nu gaat voor enkellaarzen, een hoge laars met een ingebouwde plateauzool of stilettohakken: bikerlaarsjes zijn in deze trend erg populair. Je vindt ze bij alle grote designermerken, maar ook bij de goedkopere schoenenwinkels. Het bikerlaarsje combineer je met een skinny jeans en een stijlvolle XL-jas. Wil je een chique look een casual touch geven, draag je bikerboot dan onder een jurkje.

Sober mag ook

Misschien wel het tegenovergestelde van de ruige punk look is de sobere look, die bijna evenzo dominant aanwezig was op de catwalk. Een cognackleurig laarsje mag niet in je garderobe ontbreken. Aan jou de keuze of je gaat voor een hoge hak en een paar glitters om niet helemaal onopvallend te blijven.

Puntneus

Verschillende designers laten weer een voorliefde voor de puntneus zien. Het grote voordeel van de puntneus is dat je er slanker door lijkt. Je voeten moeten alleen niet al te groot zijn, want de puntneus verlengt je voeten nog verder.