Nieuwste mode: trouwjurk en trouwring in kleur

Nieuwste mode: trouwjurk en trouwring in kleur

De nieuwste mode op gebied van trouwkledij is de trouwjurk en de trouwring in kleur. Meer en meer bruiden kiezen voor een andere kleur dan het wit of beige om in te trouwen. Nochtans is trouwen in het wit nog niet zo heel lang gekend, want vroeger trouwden de meeste bruiden in het zwart. Het is pas sinds de jaren '20 dat de bruiden wit begonnen te dragen.

De kleur van maagdelijkheid, puurheid en zuiverheid

Wit is de kleur van maagdelijkheid, puurheid en zuiverheid. Gelukkig is wit niet meer de alleenheerser op gebied van bruidsmode. Vanaf de jaren 60 kwam er weer meer kleur in de bruidsmode. Nu heeft elke bekende naam wel een kleurige trouwjurk in haar collectie. Bij professionele goudsmeden zou je ervoor kunnen kiezen om je eigen gekleurde trouwring te laten ontwerpen. Niet alleen worden er Bicolor trouwringen ontworpen, maar ook heel veel andere bijzondere trouwringen.

De nieuwste bruidsmode is een trouwjurk in kleur

Wat denk je van kleuren zoals zacht roze, diep bordeaux, donkergrijs, nachtblauw, parelmoer roze en wijnrood. Deze kleuren zijn de nieuwste trends op gebied van bruidsmode. Natuurlijk is niet elke kleur voor elke bruid weggelegd. Veel hangt af van de huidskleur die de bruid heeft. Bruiden met een lichtere huidskleur kunnen zowel wit of een bruidsjurk in een donkere kleur dragen. Voor bruiden met een donkere huidskleur is het zelfs gemakkelijker om fellere kleuren te dragen.