Verschillende oogschaduws

Verschillende oogschaduws

Om een complete look te maken is oogschaduw iets waar je niet van buiten kunt. Geef je ogen mooie natuurlijke tinten of laat ze er juist uitspringen door voor felle kleuren te kiezen.

Veel keuze aan soorten oogschaduw

Ga voor een handig oogschaduwdoosje met een spiegeltje erin als je het fijn vindt om als je onderweg bent even snel je oogschaduw te checken en eventueel bij te werken. Wil je graag iets aparts? Ga dan voor een moondust doosje van het merk Make-up-studio. De kleuren in deze eyeshadows doen denken aan verre planeten en passen bij een echte galaxy look.

Baked oogschuw

Baked oogschaduws zijn oogschaduws die gebakken zijn in plaats van geperst. Vaak is het pigment van deze oogschaduws erg goed en komt er veel kleur van af. Kies een kleur die bij jou past en smeer het op je oogleden om een verpletterende indruk te maken.

Budget oogschaduw

Meer op zoek naar een budgetproduct? Kies dan voor een oogschaduwdoosje van Wet ‘n wild, dit merk biedt prachtige kleuren tegen vriendelijke prijzen. Daarnaast zijn er online altijd veel artikelen in de sale, kijk hier eens rond voor extra voordelige make-up producten.